Ger Canada 23
 
GLOBAL HEALING EVENTS WITH GER LYONS
Irish Healer - Celtic/Nordic Old Spiritual Tradition
 
 
NEWS & LATEST INFORMATION
 
 
EVENTS for 2024
 
 
BIOGRAPHY
 
 
CONTACTS
 
 
TRAINING
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
 
 
TESTIMONIALS
 
 
INSPIRATION
 
 
LINKS
 
 
SLOVENIAN WEBSITE
Translation in Slovene
 
 
BIOGRAFIJA
 
 
TRENING
 
 
ZA NAVDIH
 
 
NAPOTKI ZA DELAVNICO
 
 
PERSIAN WEBSITE
TRANSLATION IN FARSI
 
 
WORKSHOP GUIDELINES IN
BOSNIAN
 
 
CELLULAR TRANSFORMATION IN
TURKISH
 
 
BIOGRAPHY IN
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
Hungarian Page
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
ROMANIAN
 
 
PAYMENT
 
 

WORKSHOP GUIDELINES

                                                     


WORKSHOP ÚTMUTATÓ 
EZEK A JAVASLATOK AZÉRT SZÜLETTEK, HOGY MINDENKI A  LEHETO LEGTÖBBET HOZHASSA KI ÉS A LEGHATÉKONYABBAN HASZNÁLHASSA FEL A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ ÉRTÉKES IDOT A GYÓGYULÁSRA, ÁTALAKULÁSRA. 


1. LAZÍTS ÉS FIGYELJ
Amint megérkezel a helyszínre, kérlek, gyozodj meg róla, hogy a mobil telefonod kikapcsoltad. Válassz ki egy ülohelyet és lazulj el. A csoport egy körben fog helyet foglalni. Kezdésként, rövid ideig hallani fogsz néhány spirituálisan magas rezgésu különleges zenét, melyek elosegítik a tér megteremtését. Ez egy szükséges, nagyon fontos része az átalakulásnak, ilyenkor az energia már dolgozik. Kérlek lazíts, légy ennek tudatában és figyelj!


2. FOLYAMATOSSÁG ÉS ELKÖTELEZODÉS
Mivel a  folyamatok egymásra épülnek, napról napra mélyebbre megyünk, miközben az energia is erosödik. Erosen ajánlott, hogy a workshop teljes idotartamán vegyél részt , hogy a leheto legtöbbet hozhasd ki a teljes folyamatból. Különbözo érzelmek, érzékelések, benyomások, fizikai érzetek tünetek bukkanhatnak fel, jelenhetnek meg a folyamat során, s nagyon fontos ezeken dolgozni ezeket nyomon követni, hogy végül elengedhessük oket.  


3. CSEND
Mivel ez egy energiákkal dolgozó telepatikus folyamat, rendkívül mély érzékenységet és figyelmet igényel.  Fontos, hogy a teljes idotartam alatt, egyszerre csak egy személy kommunikáljon Gerrel, hogy senki folyamatát ne szakítsuk félbe, zavarjuk meg. Ezt elengedhetetlen figyelembe venni!


4. ALKÍMIA
Mivel egy eroteljes, mély, tudatos alkímia zajlik Ger testében a munka során, gyakran elofordulhat, hogy fokozott fájdalmat él át, ásít, sír, és különbözo finom testmozgásokat végez, amelyek szükségesek az energia értelmezéséhez. Ez egy teljesen normális velejárója ennek a legnemesebb alkímiának, mely során a régi lenyomatok átalakulnak és felszabadulnak. Ez egy teljesen biztonságos folyamat, senki ne aggódjon.


5.TITOKTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS
Mindannyiunk biztonsága érdekében, s hogy ez a kör szent és tisztelt maradjon,minden résztvevotol kérjük a titoktartást. Természetesen  nyugodtan beszélj a munkáról, a saját folyamatodról, de senki folyamatáról ne beszélj a workshopon kívül, az O engedélye nélkül.   Ha ez a megállapodás és a bizalom megsérül, akkor azt a személyt fel lehet kérni, hogy távozzon és / vagy ne térjen vissza. Köszönöm.


6. ALKOHOL ÉS DROG MENTES ZÓNA
Kérlek, hogy egyáltalán ne igyál alkoholt a hat nap folyamán és még legalább néhány napig a workshop után sem, hogy a tisztulás megtörténhessen. A folyamat során történo alkohol és drog fogyasztás nagyon megbetegíthet és szabotálhatja az átalakulást. Ha valaki ittas vagy kábult állapotban érkezik, saját biztonsága érdekében, megkérhetjük arra, hogy távozzon és tiszta tudatállapotban térjen vissza. 


****************************************************************************************************************************


Minden workshopból származó nettó bevétel közvetlenül a munkára fordítunk, lehetové téve olyanok számára is a részvételt, akik kevésbé tehetosek, oslakosok,  valamint olyan országokban élok, ahol háború vagy egyéb konfliktus helyzet, küzdelem van.  Minden további hozzájárulást hálásan köszönünk, a legnagyobb szükségben lévok javára fordítjuk.  Köszönjük a nagylelkuséget! 


Fontos megjegyzés-ellenjavallat: 
Mindenkit örömmel látunk, s Ger bármilyen betegség, kondíció esetén szívesen dolgozik bárkivel, bár elÅ‘fordulhat, hogy kivételt tesz. Bármilyen komoly, súlyos mentális betegség vagy rendellenesség  (például:  skizofrénia, pszichózis, téveszmék, mentális instabilitás vagy rendszeres drog használat) esetén, kérlek, egyeztess a helyi szervezovel mielott nekivágsz az útnak.  


Mivel ez egy rendkívül intenzív,eroteljes átalakulási folyamat, elofordulhat, hogy bizonyos állapotban ellenjavallt lehet. Elofordulhat olyan helyzet, hogy más terápiák és gyógyítók alkalmasabbak lehetnek a segítség nyújtásra. Kérjük, hogy tudasd velünk ha ezen állapotok közül bármelyikben szenvedsz, adott esetben, ha szükséges, tudunk tanácsot adni egy megfelelobb kezelés és környékbeli szakember kiválasztásában. Ez egyénileg történik. Köszönjük! 


"Mindaddig, amíg bennem van az energia, s az élet szikrája, bátran és eltökélten fogok harcolni a megkülönbözteto törvények eltörléséért és mindenki szabadságáért borszínétol és hitvallásától függetlenül... „ Walter Sisulu

Text-only version of this page  |  Edit this page  |  Manage website  |  Website design: 2-minute-website.com