Ger Canada 23
 
GLOBAL HEALING EVENTS WITH GER LYONS
Irish Healer - Celtic/Nordic Old Spiritual Tradition
 
 
NEWS & LATEST INFORMATION
 
 
EVENTS for 2024
 
 
BIOGRAPHY
 
 
CONTACTS
 
 
TRAINING
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
 
 
TESTIMONIALS
 
 
INSPIRATION
 
 
LINKS
 
 
SLOVENIAN WEBSITE
Translation in Slovene
 
 
BIOGRAFIJA
 
 
TRENING
 
 
ZA NAVDIH
 
 
NAPOTKI ZA DELAVNICO
 
 
PERSIAN WEBSITE
TRANSLATION IN FARSI
 
 
WORKSHOP GUIDELINES IN
BOSNIAN
 
 
CELLULAR TRANSFORMATION IN
TURKISH
 
 
BIOGRAPHY IN
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
Hungarian Page
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
ROMANIAN
 
 
PAYMENT
 
 

TRENING

Pridružite se nam na delavnici !

TRENING


Trening delavnice so potovanja v še globljo preobrazbo in učenje notranjega vpogleda v to, kaj se dogaja ko se predamo, prepustimo in dovolimo inteligenci energije, da teče skozi nas in nas povezuje s srcem našega stvarnika v našem središču.


Prvi korak je, da se odučimo, kar smo se pogojno naučili in kar mislimo, da dovolimo globlji inteligenci, da nas premika in da dopustimo intuiciji, da pride na površje kot vse bolj in bolj močna sila v našem življenju.


Vsak izmed nas ima edinstvene sposobnosti in veliko darov. Ger vas ne bo učil tega, kar on počne, vodil bo zelo močan in globok proces pri katerem bosta energija preobrazbe in svetloba odprli in razgalili vaše lastne individualne darove; učil vas bo torej delati to, kar delate vi.


Pustite svinčnike in zvezke doma!


Vse, kar morate vedeti, je že tukaj. Gre za proces opuščanja poustvarjene resničnosti, da bi odkrili starodavno modrost. Streti lupino, da odkrijemo oreh.


Pogosto porabimo svoje življenje za to, da živimo to zunanjo lupino, pridobivamo znanja in informacije od zunaj, torej gradimo nove in še gostejše lupine in še več plasti struktur, sistemov prepričanj in umskih podob.


Življenje se lahko zdi vse bolj in bolj prazno ko se pomikamo v nasprotno smer od našega pravega bistva in svetlobe. S tem ko opuščamo staro pa objamemo neznano; to je to, kar Ger misli, ko govori o pritegovanju čudeža.


Če je vaša pot, da opravljate svoje najvišje sveto delo, da opuščate staro in dovoljujete, da se skozi vas »zgodi Tvoja volja«, potem je ta trening za vas. Je za tiste, ki se želite zavezati temu procesu kot načinu bivanja v svetu, za tiste, ki dopuščate, da vznikajo vaši svojstveni darovi, jih opazujete rasti in se razcvetati medtem ko se pomikate v vaš polni neomejeni potencial.


Pridite in odkrijte, kdo ste na najglobljih nivojih in kaj ste prišli sem počet!!!
Trening se sestoji iz treh ključnih osnovnih stopenj razvrstitve, s tremi ločenimi potrdili in obredno indukcijo. Po zaključeni tretji stopnji treninga sledi zelo posebna Delavnica Samo-mojsterstva, katere posledica je globok proces intervencije, očiščenja in visokega duhovnega prečiščenja. Potrdilo o Visokem Samo-mojsterstvu bomo podelili vsem udeležencem, ki bodo zaključili to celotno popotovanje in process.
Trening delavnice so na voljo vsakomur, priporočamo pa, da se predno se vključite v začetni program treninga, udeležite vsaj ene Gerove delavnice kjerkoli na svetu. Odvija se osnovni proces preobrazbe, pa tudi trening tega, kako do preobrazbe pride.


ZAČETNA PRVA STOPNJA TRENINGA se odvija v obliki 6-dnevnih delavnic. (Vsaka 6-dnevna delavnica, ki je predstavljena kot »6-dnevna delavnica in trening« in bo na programu kjerkoli na svetu, bo trening delavnica.) Priporočamo, da se udeležite celotnega cikla sedmih 6-dnevnih delavnic.
(43 dni izkušenj z delavnic, tako vašega osebnega procesa preobrazbe, kot tudi učenja treninga in strukture, kako razviti vaše lastno delo.)


Temu bo sledila zelo posebna, edinstvena Delavnica Višjega Uvajanja in Iniciacije, proces, ki bo odprl vaše telo, um in duha Višjemu Umu (prenosu svetlobe, Božanski inteligenci). Ta posebna Delavnica začetnega uvajanja in obred se bosta odvijala sedem dni v Svetem prostoru in ne bosta javno objavljena. To bo samo za tiste, ki bodo v celoti zaključili program sedmih trening delavnic (43 dni). Ta delavnica se bo odvijala enkrat ali dvakrat na leto, odvisno od tega, koliko ljudi bo pripravljenih.


Prvi korak, ki ga morate storiti, če se želite vključiti v začetni trening, je ta, da pregledate program dogodkov, stopite v stik z organizatorji v mestu/državi, kjer bi se želeli udeležiti treninga, jim sporočite svojo namero in se prijavite na vaš prvi razburljivi tečaj.


Če v vaši bližini ni na voljo 6-dnevnega treninga, se lahko udeležite običajne 3-dnevne delavnice in obvestite organizatorje/koordinatorje, da bi se želeli udeležiti treninga. Ger bo v skladu s tem individualno prilagodil vaš osebni proces.


Celoten proces začetnega treninga se lahko odvije v enem, dveh, treh, štirih ali petih letih, odvisno od tega, koliko želite delati in kako hitro bi se radi pomikali v vašem lastnem procesu.


Čisto na koncu Obreda Uvajanja (po 43ih dneh trening delavnic + sedem dnevni Posebni Obredni delavnici), bo vsaka oseba dobila Visok poseben blagoslov, Poseben sveti predmet iz Gerove lastne osebne linije in Častno potrdilo, ki bo pričalo o vaši udeležbi in zaključku Začetne prve stopnje treninga.
DRUGA STOPNJA PO RAZVRSTITVI je razvijanje in vsrkovanje strukture dela in procesa globlje v psiho in podzavest tekom nadaljnih 43 dni treninga in 7-dnevne še globlje Obredne delavnice indukcije.
TRETJA STOPNJA PO RAZVRSTITVI je temeljit proces razkrivanja spečih in pritajenih darov intuitivnega starodavnega znanja, ki leži znotraj nas in učenja kolektivnega procesa spreminjanja, kar vam bo omogočilo, da boste v polnosti pozdravili, učili in obvladali vaše visoko mojsterstvo in prenašali svete prenose tudi na druge. To je zaključnih 43 dni treninga + zaključni obred Visoka indukcija samo-mojsterstva. To je diploma, po kateri boste lahko prišli in odšli in se udeležili katerekoli delavnice kjerkoli, da boste še naprej razvijali svoje mojsterstvo in kadarkoli prejemali učno podporo.
To je ključna osnovna struktura za program treninga. V dejanskem resničnem času pa je včasih, v nekaterih primerih in v skladu z nekaterimi izkušnjami mogoče in se dejansko zgodi, da se prenos in notranja sprememba odpret in spontano začne svoj polni izraz skozi vas kadarkoli tekom procesa. Če do tega pride, bo Ger v trenutku sposoben to prepoznati, proces treninga se bo hitro pospešil, tako da boste svoje delo začeli veliko prej. V takih primerih bomo delo prikrojili posamezniku, tako da bo osebno ustrezalo meri in stopnji razvoja procesa za vsakega človeka.


Dobrodošli v razburljivem Raziskovanju in Odkrivanju tega, kdo VI ste!.


.

Clan Spiral

                                                    .                                                     .

Text-only version of this page  |  Edit this page  |  Manage website  |  Website design: 2-minute-website.com