Ger Canada 23
 
GLOBAL HEALING EVENTS WITH GER LYONS
Irish Healer - Celtic/Nordic Old Spiritual Tradition
 
 
NEWS & LATEST INFORMATION
 
 
EVENTS for 2024
 
 
BIOGRAPHY
 
 
CONTACTS
 
 
TRAINING
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
 
 
TESTIMONIALS
 
 
INSPIRATION
 
 
LINKS
 
 
SLOVENIAN WEBSITE
Translation in Slovene
 
 
BIOGRAFIJA
 
 
TRENING
 
 
ZA NAVDIH
 
 
NAPOTKI ZA DELAVNICO
 
 
PERSIAN WEBSITE
TRANSLATION IN FARSI
 
 
WORKSHOP GUIDELINES IN
BOSNIAN
 
 
CELLULAR TRANSFORMATION IN
TURKISH
 
 
BIOGRAPHY IN
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
Hungarian Page
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
ROMANIAN
 
 
PAYMENT
 
 

NAPOTKI ZA DELAVNICO

Pridružite se nam na delavnici !

NAPOTKI ZA DELAVNICO

Ti nasveti so namenjeni našemu čim boljšemu počutju in razumevanju in zato, da bi bila to dragoceno zdravljenje in preobrazba za nas kar najbolj koristna, pomembna in učinkovita.
1.
Ko vstopimo v prostor, kjer bo potekala delavnica, se prosim prepričajmo, da so naši mobilni telefoni izklopljeni. Izberemo katerikoli sedež in se sprostimo. Posebna glasba z visoko duhovno resonanco bo igrala za kratek čas na začetku, medtem ko se ustvarja prostor. To je potreben in zelo pomemben del prenosa energije, ki medtem že deluje. Prosim, sprostite se, zavedajte se in prisluhnite.
2.
To je akumulacijski proces, vsak dan gremo globlje, energija se gradi. Zelo priporočljivo je, da se udeležimo delavnice v celoti, saj imamo tako lahko kar največ koristi od celotnega cikla energije. Medtem ko postaja proces vse globlji, se lahko pojavijo in pokažejo različni občutki, zaznave, čustva, fizične izkušnje; pomembno je, da procesu sledimo do dokončne razrešitve.
3.
Gre za energetski in telepatski proces,ki vključuje izjemno pozorno poslušanje in tenkočutnost. Zelo pomembno je, da se naenkrat z Gerom pogovarja samo en človek in da ga ne prekinjamo. Bistvenega pomena je, da si to zapomnimo.
4.
Ko med delavnico v Gerovem telesu poteka močna in globoko zavestna alkimija, lahko Ger včasih doživlja okrepljeno bolečino, zehanje, solze, preusmerjanje vidne osredotočenosti in različne nežne premike telesa, ki so potrebni zato, da se prevede energijo. To je normalno, ko poteka alkimija in se stari odtisi preobražajo in odhajajo. Popolnoma varno je in čisto nič nam ni treba skrbeti.
5.
DOGOVOR O ZAUPNOSTI
Vedno vse udeležence zaprosimo, da sklenejo dogovor o zaupnosti, ki omogoči, da ustvarimo varno, spoštljivo, sveto okolje za vsakega izmed nas. Seveda lahko govorimo o delu, vendar pa zunaj delavnice ne govorimo o nobenem osebnem procesu brez dovoljenja osebe, ki se je tiče. Če ugotovimo, da je kdo ta dogovor in zaupanje prelomil, ga bomo zaprosili, naj zapusti delavnico in se ne vrne več. Hvala lepa.
6.
Prosimo, NE pijte NOBENEGA alkohola med odmori ali ob večerih, ko poteka proces in tudi vsaj še nekaj dni po njem, tako da bo lahko potekalo čiščenje. Uživanje alkohola med procesom nam lahko povzroči slabost in tudi prekine proces preobrazbe. Če pridete na delavnico z alkoholom v vašem sistemu, vas bomo zaradi vaše lastne varnosti verjetno zaprosili, da odidete, dokler se ne sčisti.
7.
Ves dohodek od delavnic gre za razvoj tega dela in zato, da postane delo dostopno drugim, v revnejših kulturah, v deželah, kjer se ljudje težko prebijajo ali ki se utapljajo v vojnah in sporih, kjer imajo ljudje manj sreče… Vse dodatne prispevke sprejmemo s hvaležnostjo in jih bomo uporabili v najvišje dobro tistih, ki to najbolj potrebujejo. Hvala vam za vašo velikodušnost.

»DOBRODOŠLI! DOBRODOŠLI! DOBRODOŠLI! V svet neskončnih potencialov, kjer je vse mogoče. Sedite, sprostite se in dovolite reki zavesti, da vas lahkotno ponese do oceana, do vira, kjer se je vse začelo.«

                                                  .                                                 .

Clan Spiral

                                                   .                                                   .

Text-only version of this page  |  Edit this page  |  Manage website  |  Website design: 2-minute-website.com